Hirdetés

Hírességek az iwiw-en - iwiwceleb

Archívum

Utolsó kommentek

  • farkamatvakarva: sztem tök jó csaj dugnám angolspárgában :D (2009.08.27. 22:25) Tornóczky Anita
  • spekuláns: Vannak akiknek ez a nő ennyi:"úúú de vonzó vagy de szép vagy. Közben egy nő aki senki által meg ne... (2009.04.11. 16:07) Tornóczky Anita
  • our thomas: nem nem vicceltem:D rossz vicc volt..tényleg csinos! bocsi (2008.12.08. 21:35) Bálint Antónia
  • our thomas: hát ha nagyon muszáj lenne... egye fene! de csak is gumival! ki tudja miket össze nem szedett.. (2008.12.08. 21:34) Bálint Antónia
  • bobo: nem tudom.én az ő szövegeit (is) meg többek között Pajor Tamás,Vígh Mihály,Menyhárt Jenő,Röhrig Gá... (2008.11.21. 18:57) Müller Péter Sziámi
  • Utolsó 20

Kovács Kokó István

2006.06.12. 22:42 BB

Papp Laci után talán a legismertebb magyar boxoló, aki az amatőr sportpályafutást követően a profik között is szép sikereket ért el. Az, hogy a profi box ilyen népszerű lett, jórészt neki (és az RTL Klubnak) köszönhető. Kokó egy nagy pofon után inkább bírónak állt, de azért közben vezetett pár műsort, fellépett a Heti Hetesben is (mintha ez bármit is jelentene...), és saját Box utcája van. Mindeközben igazi sportember, a mai napig rendszeresen focizik (azért sem árulom el, hogy melyik sportcsarnokban szoktam látni).

567 ismerőse van az Iwiw-ben, az újakat FONTOS!!!!!! FONTOS!!!!!! kezdetű felhívásával igyekszik elijeszteni.

Iwiw adatlap.

Velvet celebhatározó.

Google találatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 komment

Címkék: férfi üzletember sportoló

A bejegyzés trackback címe:

https://iwiwceleb.blog.hu/api/trackback/id/tr1310374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőllős Sándor 2007.01.13. 15:07:50

Csak tisztelettel és büszkén lehet beszélni Kokoról, amint amatőr és profi ökölvívóként elért.Igazi sportember akit nem szédített meg a pénz és a siker.A médiában is folyamatosan jelen van,szimpatikus ember. Üzletemberként is sikeres. Gratulálok, le a kalappal előtte!
Csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!

Lőrinczné Bujtor Mária 2007.12.22. 00:02:26

Nő létemre minden meccsét megnéztem,ha tehettem.Ő az,ki sorjában lépegetett a ranglétra legmagasabb fokára és kitartóan megdólgozott a sikerért.Küzdelemmel,lemondással és kitartással.És ami a lényeg,nem feledett el "ember" maradni!
Minden elismerésem!

Dr. Ölveczky István 2008.01.20. 11:11:22

Kedves Koko!
Kaptam egy felkérést RTL Klub tagságra a kovacs.koko.istvan@optimail.hu emailről. Tényleg Öntől származik az email, vagy valaki visszaélt a nevével?

További sok sikert kívánok Önnek
István

Kovács Gergely 2008.03.16. 12:56:08


Tisztelt Kovács István Úr!


A március 13.- án az „a la Carte” műsorban elhangzott hozzászólásaival kapcsolatban az alábbi a véleményem.


Tudja, azok a politikusok a hazugok, akik felelőtlenül igérgetnek független attól, hogy megnyerik-e a választást.Kérdezném Öntől a 2006-os választási kampányban melyik oldali politikus beszélt a konvergencia programról és következményeiről.Ezek a politikusok még meg sem születtek..Oszt-jónapot!
Higgye el, hogy nagyon unalmas már ez a hazug, jobboldali „öszínteségi őrület.”

Tények röviden :

A Fidesz négy éve alatt egyetlen olyan intézkedést sem hozott, mely az ország versenyképességét hosszútávúan javította, megalapozta volna.Felélték a Bokros csomag „tartalmát”!
Alaptalanul növelték a belső fogyasztást, melyet a szocik még sajnos drasztikusan túlteljesítettek és ezért viselniök kell a felelősséget, de ne feledje, hogy a szocik minden „osztogatását” a Fidesz is megszavazta..
A Fidesz lakásprogramja egy fenntarthatatlan őrültség volt. A lakást vásárló helyett az államnak kell fizetni az adónkból a hitelek üzleti és a kedvezményes kamatainak különbözetét. Nem beszélve arról, hogy a lakásokhoz szükséges anyagok és alapanyagok kb.80%-a import a vasszegtől a bádogig. Az építő munkások nagy része pedig minimálbéres vagy feketén foglalkoztatott, nem adózó állampolgár )

Tudja Kedves Kovács Úr, nem bohócokat kell ültetni a parlamentbe, hanem az ország sorsáért felelős képviselőket, olyanokat, akik még rövidtávú politikai érdekből –ellenzékben- sem állnak a hibás döntések mellé, még akkor sem, ha egyébként kisebbségben nem tudják megakadályozni az országot romba döntő kiadás növekedést.(50%-os béremelés 13. havi nyugdíj szociális költségek növelése )

Tudja Kedves Kovács Úr a rendszerváltáskor 1 millió munkahely szünt meg és ezt nem sikerült még senkinek pótolni. Sajnos ezek az emberek nem is rendelkeznek versenyképes, eladható tudással.Ezt elolvashatja Róna Péter amerikából hazajött közgazdász politikamentes írásaiból is.
Ausztriában 100 versenyszférában dolgozóra 12 nálunk 24 állami alkalmazott jut. A világon nincs annyi önkormányzat 10 millió lakósra vetítve , mint nálunk stb.
Miközben a gazdaság átalakult megmaradtak a szocialista pazarló rendszerek, ráadásul napról napra több az eltartott, sokan a szociális költségekből akarnak megélni.

Tudja Kedves Kovács Úr igaza van a kis hozzáadott értékű bérmunka munkabéréből nem lehet normális színvonalon élni és a befolyt adókból pedig a közszolgáltatásokat a szocializmusban megszokott szinten is csak újabb hitelekkel lehet finanszírozni és ez már így megy a évtizedek óta.Feléltük a privatizációs vagyon egy részét a „családi arany” már elfogyott.A hitelezők fogságában vergődünk.

A megszorító reformok és az államapparátus leépítése elkerülhetetlen, ha igennel , ha nemmel szavaz az istenadta nép a következő fidesz Népszavazásokon.
„A közszférának nemcsak a feladatait, hanem alkalmazottainak a számát is csökkentené Járai Zsigmond. "Nálunk ma az összes foglalkoztatott 21 százaléka dolgozik az állam által fizetett munkahelyeken, ezt kellene körülbelül 15 százalékra csökkenteni" - írja. Ez az elbocsátáshullám nagyságrendileg 230 ezer fős állami létszámleépítést jelentene”

Jelentős hazai tulajdonú itthon adózó, exportra termelő jelentős számú, nem minimálbéres munkaerőt foglalkoztató ipar nélkül nincs jövő.

Kedves Kovács Úr! A jelenlegi Fidesz politika egy hittan, amelynek semmi gazdasági alapja sincs. Hiába támogatják majd a belső fogyasztásra termelő kis vállalkozókat, akik import anyag felhasználásával max. 6-800 Ft-os rezsi-óradíjat tudnak felszámolni, a 3-5000 Ft helyett .(miből adnának számlát!!!).pl. az építőiparban országosan 900 Ft a rezsi-óradíj, ebből csak tönkremenni lehet. Az a vállalkozás, amelyik csak ilyen alacsony rezsi-óradíjat tud a megrendelő felé érvényesíteni az csak rövidéletű megélhetési kényszer vállalkozás.
Ameddig sok tojás van a piacon, addig áron alul adható el a tojás!!

Az egyik barátom saját vállalkozásban egy nagy multinak az elosztó hálózatát szervezi és működteti, az alkalmazottait mind minimálbéren alkalmazza. Meg volt lepődve, amikor azt mondtam neki, hogy ezzel újra termeled a szegénységet és a minimál nyugdíjasokat.(Ebből nem lesz nagyobb Fidesz torta)

A helyzet sokkal bonyolultabb, mint Ön gondolja..A magyar munka folyamatosan megállíthatlanul leértékelődik, de a nyugat európai is!
Milyen nyomorúság lesz ebből 10-20 év múlva szinte elképzelhetetlen!!Gondolja meg mi lesz azoknak a családoknak a gyerekeiből akik a rendszerváltás veszteseinek családjaiban váltak szakképzetlen felnőtt munkanélkülivé, már most is Ők randalíroznak az utcákon.
A Fidesz hamis jelszavakkal állította csatasorba ezekek a fiatalokat, akik előbb utóbb azokat is megleckéztetik, akik őket egy aljas politikai harc eszközeivé tették.
A politikai szembenállás pedig teljesen megbénítja az országot lehetetlenné teszi az elkerülhetetlen intézkedések végrehajtását.

Elkelne a Fidesznél is egy öszödi beszéd, amelyben véget vetnek az ámításnak.”Mi nagyobb tortát fogunk sütni”. kérdezeném, kinek a kárára, mert másképpen nem fog menni, majd azok a nyugdíjasok fizetik a számlát akik most Igennel szavaztak és majd akkor felébrednek.


Tisztelt Kovács Úr Ön a FIDESZ Széchenyi terve keretében -az adónkból- 20 milla vissza nem térítendő támogatást kapott a vállalkozásához.

Kérdésem:
Hány tartós főállású 8 órás teljes bérrel bejelentett (nem minimálbéres) munkahelyet hozott Ön létre.


Tisztelettel egy örökös pártonkívüli, de kritikusan gondolkodó polgár várja a válaszát:
süti beállítások módosítása