Hirdetés

Hírességek az iwiw-en - iwiwceleb

Archívum

Utolsó kommentek

  • farkamatvakarva: sztem tök jó csaj dugnám angolspárgában :D (2009.08.27. 22:25) Tornóczky Anita
  • spekuláns: Vannak akiknek ez a nő ennyi:"úúú de vonzó vagy de szép vagy. Közben egy nő aki senki által meg ne... (2009.04.11. 16:07) Tornóczky Anita
  • our thomas: nem nem vicceltem:D rossz vicc volt..tényleg csinos! bocsi (2008.12.08. 21:35) Bálint Antónia
  • our thomas: hát ha nagyon muszáj lenne... egye fene! de csak is gumival! ki tudja miket össze nem szedett.. (2008.12.08. 21:34) Bálint Antónia
  • bobo: nem tudom.én az ő szövegeit (is) meg többek között Pajor Tamás,Vígh Mihály,Menyhárt Jenő,Röhrig Gá... (2008.11.21. 18:57) Müller Péter Sziámi
  • Utolsó 20

Straub Elek

2006.06.18. 15:29 BB

A Matáv Rt., majd új néven Magyar Telekom mindenható ura, a hazai távközlési óriáscég elnök-vezérigazgatója az egyik legtöbbet emlegetet üzletember az internetezők körében. A Matáv Rt. internet- és telefontarifa meghatározó szerepe miatt szélsőségesen megítélt híresség, aki ugyanakkor nagyon ügyesen vezetgette át egy ezredfordulón és egy liberalizáción a cégét.

Az Iwiw-en jelenleg 268 ismerőse van, ami megfontolt visszaigazolásra enged következtetni.

tovább »

5 komment

Címkék: férfi üzletember

Bródy János

2006.06.16. 00:20 BB

60 évesen is Tini, rengeteg sláger írója, aki minden koncertjén kicsit be van rekedve... ő Bródy János. Az Illés énekes-gitáros-szövegírójából rockopera szerzővé vált, és végül Webber-rel is közös darabot készített. Mégsem ez az életpálya, hanem a dalok azok, amik halhatatlanná teszik. Elég csak egyet kiragadnom: Micimackó.

Az Iwiw-en is népszerű, 2418 ismerőse van.

tovább »

6 komment

Címkék: férfi előadóművész énekes zeneszerző

Tornóczky Anita

2006.06.14. 14:56 BB

Anita, Anita... na, mi jut először az eszünkbe róla? A tévéműsorai? A szerelmei? Vagy a nevelőapukája? Csak nem? Szegény... Nehéz lehet úgy, hogy nem tudhatja miért (vagy kiért?) szeretik.

De ugye a remekbe sikerült kérdéseit is imádjuk, emlékezzünk csak: És ezt így hogy? Pedig mostanában inkább a szerelmi élete miatt került címlapra.

Az Iwiw-en jelenleg 260 ismerőse van, és azt írja, ő már tényleg ő, pedig korábban volt fenn egy nem ő is.

tovább »

10 komment

Címkék: műsorvezető

Kovács Kokó István

2006.06.12. 22:42 BB

Papp Laci után talán a legismertebb magyar boxoló, aki az amatőr sportpályafutást követően a profik között is szép sikereket ért el. Az, hogy a profi box ilyen népszerű lett, jórészt neki (és az RTL Klubnak) köszönhető. Kokó egy nagy pofon után inkább bírónak állt, de azért közben vezetett pár műsort, fellépett a Heti Hetesben is (mintha ez bármit is jelentene...), és saját Box utcája van. Mindeközben igazi sportember, a mai napig rendszeresen focizik (azért sem árulom el, hogy melyik sportcsarnokban szoktam látni).

567 ismerőse van az Iwiw-ben, az újakat FONTOS!!!!!! FONTOS!!!!!! kezdetű felhívásával igyekszik elijeszteni.

tovább »

4 komment

Címkék: férfi üzletember sportoló

Bálint Antónia

2006.06.12. 22:10 BB

Azon hírességek közé tartozik, akit mindössze egy tulajdonságuk miatt szeretünk. Toncsinál ez a szépség. És erről neki papírja és koronája is van, sőt, bírósági végzése is, hiszen perre ment az először elvett szépségverseny-koronáért is. Őszintén bevallom, a szép idomokon túl sokat nem tudtam róla, ezért gondoltam megnézem a hivatalos weboldalát. Hát, ez aztán egy igazi élmény! Olyan igazi tünci-bünci kis weboldal, no! Gondoltam, megnézem az önéletrajzát (Ki is vagyok én?). 35 picike oldal, ahogy kell, lapozhatóan - de nemcsak elolvashatjuk, hanem közben meg is hallgathatjuk. Hát nem édi-bédi?

Antóniának jelenleg 621 ismerőse van az Iwiw-en, és saját bevallása szerint műsorvezetéssel foglalkozik. Hiába, nem elég szépnek lenni.

tovább »

11 komment · 1 trackback

Címkék: műsorvezető egyszerűen szép

Vágó István

2006.06.12. 15:48 BB

Ő Favágók együttes basszusgitárosa, de mégsem ezért vált népszerűvé, hanem mert évek óta feladványokkal bombázza a hazai tévénézőket. A Legyen Ön is milliomos! töretlen sikerét legalább fele részben Vágónak köszönheti, és a nézők nagy része alávetné magát a válogatott kínzásoknak kérdéseknek. Csak azok az emelt díjas sms bevételt növelő kérdések ne lennének...

De vissza Vágóra: legendásan imádja az internetet, nemcsak használja, de népszerűsíti is - igaz, a vévévé helyett használt vuvuvu-ja nem aratott világsikert. Istvánunk a tudományos módszerek megszállottja, a kóklereket nemcsak utálja, de ha lehet, még tévéműsort is vezet ellenük.

Azért mindent összerakva, szeretjük nagyon, Vágó úr! Az Iwiw-en 1120 ismerőse van, de csak azokat igazolja vissza, akik valóban barátok.

tovább »

8 komment

Címkék: férfi műsorvezető

Müller Péter Sziámi

2006.06.12. 14:35 BB

A nyolcvanas évek legendás underground zenekarainak nagy túlélője, egy régi zenei kor ittmaradt képviselője. Talán csak a hardcore rajongók ismernék, ha a Sziámi táborok sikere miatt nem kezdtek volna Diák Szigetet szervezni. Azóta a Sziget fogalom, Müller Péter Sziámi pedig közismert ember. A '90-es nagysikerű URH koncert óta elsősorban a zenekarában alkot, az Iwiw-en 2048 ismerőse van, neki sem lehet nehéz összerakni egy házibulit sok emberrel.

tovább »

9 komment

Címkék: férfi zenész

Kásás Tamás

2006.06.12. 14:06 BB

Legenda a hazai férfi vízilabda, és nemcsak a sportrajongók körében! Iszonyú sok első hely, olimpiai aranyak, és a nők kedvencei: a XXI. század kigyúrt férfiideáljai ők, akiket mindenki szeret. Kásás Tamás közülük való. Olaszországi szereplése, Oroszlán Szonjával folytatott kapcsolata a sportsikerek mellett is a sajtó érdeklődési körébe vonták, így valódi hírességé vált.

Az Iwiw-en azt írja magáról, ő az "igazi" Kásás, és bízzunk benne, nem hazudik. Mert képet sajnos nem rakott ki magáról... Bejelölt ismerőse se sok van, mindössze 119. Nem lehet könnyű bekerülni a klubba :-)

tovább »

1 komment

Címkék: férfi sportoló vízilabda

Ullmann Mónika

2006.06.12. 13:39 BB

Hát nem bűbáj végignézni, ahogy egy kislányból érett nő lesz? Tévéfilmtől kezdve gyerek-énekes karrieren keresztül színésznőként eljutni a Playboy-ba! Ez ám a karrier!

Sokan imádják, és legalább annyian utálják. Mi csak nézzük, és azon morfindírozunk, vajon mitől lett akkora hatása, hogy még Waszlavik Velorex Sámán László is felvette a nevét? Az Iwiw-en jelenleg 217 ismerőse van, láthatólag nem a rajongókat gyűjti itt csokorba.

Minden barátnőmnek már a suliban
Babaarcú, szőrös majmocskája van.
Mindent félretesznek, evvel játszanak,
Kedvenc lett egy pillanat alatt.

Moncsicsi

tovább »

6 komment

Címkék: színész barátok közt

Kóka János

2006.06.12. 01:52 BB

Igazi kétlaki celeb: üzletemberként is ismert volt, politikusként pedig az egész ország véleményt alkothat róla. Jót, rosszat. Mi nem minősítünk, de a választók úgy tűnik most elfogadták. Ő a régi/új kormány egyik fontos embere, a gazdaság egyik motorja, vagy legalábbis fűtője. És a gőzös dübörög...

Az iwiw régi motorosa 2003. augusztusi belépéssel, jelenleg 1352 ismerőse van. Azért gondolom nem elég, ha valaki a tévéből ismeri, de talán az egy kézfogásnyi távolság már növelheti az ismerősök számát. Ki tudja...

tovább »

4 komment

Címkék: férfi üzletember politikus

Malek Andrea

2006.06.10. 14:22 BB

Amennyire népszerű volt a '90-es évek közepén, annyira nem hallani mostanában róla. Azóta megbukott Nagyember felesége volt, most inkább gyereket nevel és nyelveket tanul. Ráadásul nem is nagyon van itthon, ki(e)s hazánkban. Sajnos.

Ő sem gyűjti az ismerősöket, most éppen 564 kapcsolata van. Csak az jelölje be, aki tényleg ismeri!

tovább »

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: színész

Szőke Zoltán

2006.06.10. 12:46 BB

Szőke Zoltán, alias Berényi Miklós a Barátok közt állandó intrikusa. RTL Klubos pályafutása előtt sokat nem hallottunk róla, vélhetőleg vidéki/határon túli színészi státusza miatt. Azóta viszont naponta milliók nézik, és gondolom már maga sem tudja, Miklós-e vagy Zoltán. De azért nem sajnáljuk.

Viszont jelenleg mindössze 371 ismerőse van - gondolom ő tényleg csak azokat veszi fel, akinek az arcára ÉS a nevére IS emlékezik egyszerre.

tovább »

9 komment

Címkék: színész férfi barátok közt

Csonka András

2006.06.10. 00:14 BB

Első áldozatunk Csonka Pici. Nem hiszem, hogy nagyon be kell mutatni bárkinek is. Olyan sokan ismerik, hogy e bejegyzés írásakor éppen 4188 ismerőse van. Jó nagy házibulit tarthatna, nemigaz?

Van egyébként neki egy segélykiáltása is, amit már hónapok óta olvashatunk nála.

tovább »

15 komment · 2 trackback

Címkék: színész férfi

Jóreggelt kívánok!

2006.06.09. 23:11 BB

Ez most akkor egy blog, ami inkább egy celebgyűjtemény. Celeb, mint ismert ember - persze a hazai felhozatalból. Olyanok, akik az iwiw-en jelen vannak, van adatlapjuk, ismerőseik, akár még fotókat is felraktak...

Lesznek itt színészek, politikusok, sportolók és egyéb ismert emberek. Az a lényeg, hogy mi azt gondoljuk: ez igen, ez ismert. Aztán kap egy bejegyzést, belegyűjtve egypár linket, infót, és ezek közül a legelső a közvetlen link a az iwiw-es adatlapra.

Frissítünk ahogy sikerül, de várjuk az ajánlatokat is, kit vegyünk be - a javaslatok mellé az iwiw-es linket is megköszönjük!

Most akkor belecsapunk.

1 komment

Címkék: gépház